Aromaterapie - Prospețimea naturii în locația ta

Aromaterapie

Beneficiile de sănătate ale aromoterapiei includ: capacitatea de reducere a anxietății, ușurarea depresiei, stimularea nivelului de energie, accelerarea procesului de vindecare, eliminarea durerilor de cap, stimularea performanței cognitive, inducerea somnului, consolidarea sistemului imunitar, reducerea durerii, îmbunătățirea digestiei și creșterea circulației.

Ce este Aromaterapia?

Aromaterapia este practica utilizării uleiurilor volatile vegetale, inclusiv uleiurile esențiale, pentru bunăstarea psihologică și fizică. Uleiul esențial furnizează atât beneficii psihologice cât și fizice atunci când este folosit corect și în siguranță. Profilul uleiurilor esențiale detaliază peste 130 de uleiuri esențiale. Absoluturile, CO2 și hidrolizele sunt, de asemenea, utilizate în mod curent în aromoterapie. Deși uleiurile esențiale, extractele și absoluturile de CO2 sunt distilate prin metode diferite, termenul de ulei esențial este uneori folosit ca termen de acoperire pentru a include toate uleiurile vegetale volatile, aromatice, volatile, inclusiv CO2 și absolute, care sunt utilizate în domeniul aromoterapiei.

guide-to-aromatherapy-M1

Uleiuri naturale

Uleiurile esențiale sunt făcute din flori, plante medicinale și părți ale copacilor, cum ar fi coaja, rădăcinile, coaja și petalele. Celulele care dau mirosului parfumat al plantei sunt "esenta" ei. Atunci când o esență este extrasă dintr-o plantă, ea devine un ulei esențial.

Columbia Fresh vă propune trei arome 100 % naturale, produse în Spania, conțin doar compusi aromatici de origine vegetală și uleiuri esentiale. Sunt ideale pentru a aromatiza spațiul de lucru și în același timp întrețin starea generală de sănătate a organismului. Sunt indicate pentru aromaterapie, fiind foarte potrivite pentru eliminarea stresului de zi cu zi.

  • Ulei 100% natural de Eucalipt ⋆ Uleiul esenţial de eucalipt este recunoscut pentru acţiunea pozitivă asupra aparatului respirator. Este antimicrobian, expectorant și tonic. Împrospătează și purifică aerul din încăperi. Parfum răcoritor ideal pentru centre SPA, săli de sport, clinici medicale, etc.
  • Ulei 100% natural de Mentă ⋆ Menta este una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute, fiind foarte apreciată în Roma și Grecia Antică. Uleiul esențial de mentă măreşte tonusul, îmbunătăţeşte activitatea cerebrală, dezinfectează și eliberează căile respiratorii, ajută la claritatea minții și la concentrare maximă. Ideal pentru săli de sport, spații de lucru, centre SPA, etc.
  • Ulei 100% natural de Pin ⋆ Uleiul de Pin este apreciat pentru efectul tonic stimulator asupra organismului și pentru efectul septic asupra căilor respiratorii. Parfumul revigorant de sevă de brad este benefic pentru sănătate și pentru buna dispoziție. Degajă un miros proaspăt si energizant recomandat în sălile de sport, saloanele SPA, cabinete medicale, sau spații aglomerate.

Rezerve Uleiuri 100% naturale pentru Aromaterapie